Tekstversie | Startpagina | Contact | Onze gegevens
U bevindt zich hier: Startpagina

Welkom bij SnookerCentre Zevenaar

!! WIJ MOGEN WEER OPEN !!

Vanaf vrijdag 5 juni zijn wij weer geopend. We zijn blij dat we jullie weer mogen verwelkomen en hebben er dan ook heel veel zin in. Uiteraard zullen wij ons houden aan de voorschriften van de overheid en de richtlijnen van het RIVM.

Voor onze gasten geldt dat het vanaf nu verplicht is om te reserveren voordat je ons gaat bezoeken. Reserveren is uitsluitend mogelijk via sczevenaar@gmail.com en tijdens openingstijden ook telefonisch via 0316 - 526937.

Biljarten is op dit moment alleen mogelijk in Café De Buitenmolen. Het reserveren van een biljarttafel kan via cafedebuitenmolen@kpnmail.nl en tijdens openingstijden ook telefonisch via

0316 - 523101.

Wij hanteren o.a. de volgende huisregels:

- Reserveren met begin- en eindtijd is verplicht

- Maximaal 2 personen per tafel

- Bezoek ons niet als je verkouden bent of griepklachten hebt

- Er zal een gezondheidscheck worden afgenomen

- Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op

- Betaal bij voorkeur contactloos (pin of mobiel)

- Houd rekening met elkaar en andere gasten

Alle huisregels zullen duidelijk aangegeven zijn bij binnenkomst van ons pand en op diverse plaatsen in de zaal.

Uiteraard houden wij ons aan de hygiëneregels en bieden wij ook alle mogelijkheden voor onze gasten om zich hieraan te houden. Tafels, ballen, keu’s, zitjes en andere contactpunten zullen na ieder bezoek worden gedesinfecteerd.

De gezondheid van onze gasten en het personeel staat voorop. Wij hopen samen met jullie een veilige omgeving te kunnen creëren, zodat iedereen kan genieten van een gezellige middag of avond uit.

Openingstijden SnookerCentre Zevenaar:

Vrijdag 19:00 - 02:00

Zaterdag 19:00 - 02:00

Zondag 13:00 - 19:00

Wij hopen je snel weer te zien in SnookerCentre Zevenaar!

SnookerCentre Zevenaar is een uitgaanscentrum met totaal 18 tafels, waarop verschillende keusporten kunnen worden beoefend.
4 Snooker-, 10 pool- en 3 carambole-tafels staan ter uwer beschikking.
Daarnaast is er een gezellige bar waar u terecht kunt voor een drankje en een hapje.
Twee dartborden completeren het geheel en maken SnookerCentre Zevenaar tot één van de mooiste en vooral gezelligste snookercentra van Nederland.

Op welk spelniveau u zich ook bevindt, welke keusport u ook beoefent, in SnookerCentre Zevenaar komt u zeker aan uw trekken.
Maar ook uw bedrijfsfeestje, de vrijgezellen-avond en de introductieweek van de scholengemeenschap kan uitstekend van start gaan in SnookerCentre Zevenaar.
Klik voor meer informatie hier.

Volg ons ook via de social media