Tekstversie | Startpagina | Contact | Onze gegevens
U bevindt zich hier: Startpagina

Welkom bij SnookerCentre Zevenaar

 

Jammer,

Het is van korte duur geweest, de mogelijkheid om toch even te kunnen biljarten.

Onder de noemer binnensport was er voor Snookercentre Zevenaar/café De Buitenmolen een opening om voor zowel biljartliefhebbers als ook pool- en snookerliefhebbers deze service te bieden.

Helaas, één van de maatregelen die deze volledige lockdown met zich meebrengt is dat alle binnensport accommodaties per direct worden gesloten.

Het is niet anders. Laten we hopen dat de nu geldende zware maatregelen voldoende helpen en dat hierna Nederland er weer een klein beetje vrolijker uitziet.

Blijf gezond.

SnookerCentre Zevenaar is een uitgaanscentrum met totaal 18 tafels, waarop verschillende keusporten kunnen worden beoefend.
4 Snooker-, 10 pool- en 3 carambole-tafels staan ter uwer beschikking.
Daarnaast is er een gezellige bar waar u terecht kunt voor een drankje en een hapje. (helaas i.v.m. Corona is de bar gesloten)
Twee dartborden completeren het geheel en maken SnookerCentre Zevenaar tot één van de mooiste en vooral gezelligste snookercentra van Nederland.

Op welk spelniveau u zich ook bevindt, welke keusport u ook beoefent, in SnookerCentre Zevenaar komt u zeker aan uw trekken.
Maar ook uw bedrijfsfeestje, de vrijgezellen-avond en de introductieweek van de scholengemeenschap kan uitstekend van start gaan in SnookerCentre Zevenaar.
Klik voor meer informatie hier.

Volg ons ook via de social media